Radio 2 op lokale en faire markt in Borgerhout

16 oktober 2021In Algemeen, Nieuws

Tijdens het laatste weekend van de Week van de Fair Trade 2021 organiseerde Borgerhub een lokale, faire en handgemaakte markt. Radio 2 kwam kijken en legde zijn oor te luisteren bij verschillende standhouders.

Tijdens het laatste weekend van de Week van de Fair Trade 2021 organiseerde Borgerhub een lokale, faire en handgemaakte markt. Radio 2 kwam kijken en legde zijn oor te luisteren bij verschillende standhouders.
Op de markt waren heel wat originele producten te ontdekken: cosmetica, kokosolie, kleding, rugzakken uit tentzeilen, papier uit olifantenkaka, juwelen… Verschillende van die producten liggen ondertussen ook in Borgerhubs pop-up store.
Herbeluister de volledige Radio 2 uitzending (vanaf 8.30):
https://bit.ly/3b2JxWF

Of beluister per fragment
Meer weten over Borgerhub? Lees het interview