Komaf Koffie: baristas met migratieachtergrond schenken faire koffie

1 december 2021In Algemeen, koffie, Nieuws
Al gehoord van Komaf Koffie Gent? Dit mooie project leidt Gentenaars met migratieachtergrond op tot volleerde baristas. Op verschillende plaatsen in Gent maken ze jou een perfect kopje fairtradekoffie. De gezellige babbel krijg je er zomaar bij!

Dit project werd door Gent Fair Trade gelanceerd tijdens de Week van de Fair Trade 2021, met steun van het Trade for Development Centre van Enabel. Een prachtig initiatief dat gaat voor empowerment van mensen met een migratieachtergrond én voor verbinding via een kopje eerlijke koffie.

Het Komaf Koffie project gaat door na de Week van de Fair Trade. Ambassadeur Bashir Abdi zet er mee zijn schouders onder en het project lanceerde een crowdfunding om nog meer nieuwkomers te kunnen betrekken.